NERF meubels op maat is een klein bedrijf dat interieurs en meubels op maat ontwerpt, en geheel of gedeeltelijk uitvoert.

Tijdens zijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (Architectonische Vormgeving), was Stijn Bertens jarenlang werkzaam bij een interieurbouwer. Na zijn afstuderen in 2002 startte hij NERF meubels op maat (voorheen NERF ruimtelijk vormgeven).

Doordat NERF meubels op maat een klein bedrijf is en door de combinatie van ontwerp / uitvoering, kan NERF meubels op maat zich onderscheiden door originaliteit, kwaliteit en persoonlijk maatwerk. Dit specialisme betekent niet automatisch dat het ook zeer kostbaar is, wat veelal wordt gedacht.

Opdrachten variëren van het ontwerpen van een compleet interieur van een woonhuis, tot het ontwerpen en realiseren van een keuken, tv-meubel, kledingkast, etc.

Alles wordt op maat gemaakt en is naar wens van de klant. NERF meubels op maat heeft veel oog voor detaillering en voor de kwaliteit van zowel ontwerp als uitvoering. Door het persoonlijke contact is overleg tijdens het werk altijd mogelijk.